Maldivi - čarobni otoci

II dio

Za smještaj na Maldivima vam preporučujem resort umjesto lokalnih otoka (smještaj među lokalnim stanovništvom)  i luksuznih otoka (ti rezorti nude savršene pakete za odmor ali su preskupi).

Soba Resort Kanduma MaldiviResort Kandooma Maldives sam rezervisao online  preko Dertour-a. Savjetujem tu rezervaciju zato što je u sklopu cijene uračunat i prevoz gliserom. Takođe, vodite računa da letovi za Male i odlazak na obližnji atol nisu usklađeni. To znači, da ukoliko ne vodite računa o tome, možete ostati tu par sati.

Maldivi, plaža, plavetnilo, čisto moreNaravno, kada dođete na odredište, dočeka Vas menager hotela, uz piće dobrodošlice dobijete i obilazak atola. Od umora i „jet leg-a“ ćete se osjećati malo dezorijentisano, a čula na Maldivima će vam se „aktivirati“ tek sljedećeg jutra.
Osjećaj je kao da niste na ovoj planeti, počevši od plavetnila mora i pejzaža do zalaska sunca.

Ovaj resort je takođe raj za surfere, jer ima jednu od boljih surferskih plaža na Maldivima.Takođe, što je još zanimljivo, preko puta se nalazi otok sa domicilnim stanovništvom.

Ako hoćete da još više uživate, kao ja J, doplatite za Beach View Villu na plaži (privatna vila sa terasom, polu otvorenim kupatilom, tušem i kadom).

otvoreni bazen

čisto more, plavetnilo, Maldivi


Imate dosta dodatnih sadržaja poput kurseva yoge, fitness teretane, časova ronjenja i sl.


Yoga, Maldivi, zalazak sunca, opuštanje
yoga, opuštanje, zalazak sunca. Maldivi
časovi yoge, zalazak sunca, Maldivi


Što se tiče obroka, kao što sam prethodno naveo, preporučujem minimalno polupansion. Obroci koji nisu a la carte su u glavnom restoranu koji ima pogled na bazen i more.


nebo iznad Maldiva, zalazak sunca, romance

#maldives #travel #beach #vacation #romance #sunset #sea #relax

Primjedbe

  1. Beautiful images that explode the mind and heart with an overwhelming desire to experience them in life.I hope to someday make this a reality. Thank you for planting those seeds.

    OdgovoriIzbriši
  2. This is amazing place and fantastic pictures - i love traveling, visit new places - relax on the beach in some island is the best thing.

    OdgovoriIzbriši
  3. This place is definitely going on my bucket list...so beautiful and peaceful.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Let’s Visit Paris

From Paris with Love